OVER ONS

Wij zijn Bert en Dianne Roerink, en wonen met onze 3 kinderen op de boerderij. Het boerenbe- drijf hebben wij overgenomen van de ouders van Dianne, Gerhard en Riki Weldink. Het is een familiebedrijf, dus wanneer er geoogst moet worden, helpen alle kinderen mee. Het is onze passie en we doen ons werk met liefde!

Wat we doen

Bij ons staat de gezondheid en welbevinden van het dier centraal. Onze koeien welness zorgt voor blije koeien, waardoor wij de best mogelijke weidemelk kunnen leveren. Om dit prachtige proces

zichtbaar te maken, bieden wij ook een educatieprogramma aan voor scholen! In de rechterkolom vind je meer info over onze specialiteiten.

Duurzaamheid

We vinden duurzaamheid belangrijk. Zo is ons
bedrijf zelfvoorzienend voor electra, want dit wordt opgewekt door onze 700 zonnepanelen. De groene energie die over is, wordt terug geleverd aan het net. Ook hebben wij een warmtewisselaar op de melktank.

Bert & Dianne Roerink

WAT WE DOEN

Bij ons staat de gezondheid en welbevinden van het dier centraal. Onze koeien welness zorgt voor blije koeien, waardoor wij de best mogelijke weidemelk kunnen leveren. Om dit prachtige proces zichtbaar te maken, bieden wij ook een educatieprogramma aan voor scholen! Zie hieronder meer info over onze specialiteiten.

Holterhofweg 310, 7534 PT Enschede

T: 053 461 7975
E: info@melkveebedrijfholterhof.nl