KOEIEN WELLNESS

Bij ons staat de gezondheid en welbevinden van het dier centraal. Blije koeien leven langer en geven een goede kwaliteit melk. Wij hebben onze eigen koeien welness, waar het de koeien aan niets ontbreekt.

Wat onze koeien wellness uniek maakt
Alle koeien worden op het bedrijf geboren en dus worden er geen dieren aangekocht. Hierdoor hou- den we ziektes buiten de deur. Het vrije koe verkeer vergroot de vrijheid, want daarmee gaan de dames naar de melkrobot wanneer zij er zin in hebben. We bieden de koeien de hele dag vers voer, dat aan- geschoven wordt met een voerrobot van Lely. Verder heeft iedere koe een eigen schone box en voor de kriebels op de rug, is er een koe borstel die gaat draaien wanneer de koe er tegenaan stoot. Het resul- taat: blije koeien en dus goede melk!

WAT WE DOEN

Bij ons staat de gezondheid en welbevinden van het dier centraal. Onze koeien welness zorgt voor blije koeien, waardoor wij de best mogelijke wei- demelk kunnen leveren. Om dit prachtige proces zichtbaar te maken, bieden wij ook een educatie- programma aan voor scholen! Zie hieronder meer info over onze specialiteiten.

Holterhofweg 310, 7534 PT Enschede

T: 053 461 7975
E: info@melkveebedrijfholterhof.nl